1dk

Website & Branding for Premium car

Type: SEO, UX, SoMe

Brand: Groovi

Deliverables: Brand book, Website, Marketing strategy, Content

For Premium Car udviklede vi en visuel og verbal indentitet, web design med stort fokus på målgruppen og en følelses af eksklusivitet. For at give et indblik af den forventede web trafik, foretog vi et større markedsanalytisk arbejde der skabte grundlaget for det efterfølgende arbejde.

Industry: Leasing

Ny identitet

Som ny virksomhed, ønskede kunden en ny og moderne identitet der afspejler virksomhedens og ejerens værdier. I den forbindelse udviklede vi en brandbook med logopakke, farver, fonte og eksistensgrundlag.

Web design

Premium Cars online udstillingsvindue

Efter at have udviklet deres nye visuelle identitet, implementerede vi den på en ligeledes ny hjemmeside. Hjemmesiden blev efter kundens ønske udviklet i et simpelt system der gør det nemt for administratorer kontinuerligt at foretage ændringer. websitebesøg.

SEO

Synlighed på søgemaskinerne

Vi implementerede relevante søgeord på hjemmesiden, der resonerer korrekt hos den optimale målgruppe. Dette gøres altid på baggrund af en omfattende analyse af markedet og relevante segmenter. Det kan være altafgørende for en forretning af have den rette SEO strategi. websitebesøg.

Social Media

Strategisk grundlag

For at skabe en både intern og ekstern holistisk opfattelse af hvem Premium Car er, udviklede vi en SoMe strategi der giver både visuelle og verbale retningslinjer til deres ageren på de respektive platforme. Derved skabes en højere troværdighed hos målgruppen.

Opskrifter

Optimering af eksisterende webløsninger.