fbpx

By FARM

ByFarm revolutionerer måden at dyrke økologisk

Kunde

By Farm

Levering

Brandbook, website, investor deck, marketing strategi og content management

Website
www.byfarm.com
full width image

ByFarm revolutionerer måden at dyrke økologisk på ved at kombinere pladsbesparende teknologi med CO2-reducerende processer – under solens naturlige stråler. Vi stod for en strategisk design løsning, der skulle tage denne nytænkende virksomhed til nye højder. Dette gennem en ny visuel identitet, hjemmeside, content management og marketing strategi.

Visuel identitet

ByFarms visuelle identitet er udviklet med virksomhedens idealisme og positionering in mente. Der er i høj grad trukket inspiration fra naturens æstetik – både i henhold til farver, men også til formerne på de visuelle elementer, hvor der er tænkt organiske, bløde former i både illustrationer og logotype.

Det visuelle univers er skabt med en balance mellem en professionel og moderne struktur, med kontrastelementer fra de naturlige organiske former.

Logo design
client image
full width image
full width image

Hjemmeside design

ByFarms hjemmesidedesign bygger på deres vision om at revolutionere måden at dyrke økologisk på – nemlig vertikalt. Siden er lavet med en tynd, ren streg, og en delikat balance mellem professionalisme og moderne struktur., både i henhold til farver og visuelle former.

Se hjemmeside
mobile mockup
desktop mockup

Skal vi skabe fremtidens projekt sammen?

close icon