fbpx

smv:digital

100.000 i tilskud til digitale løsninger

Står din virksomhed over for at skulle udvikle en strategi for onlinesalg? Gennem SMV:Digital kan du søge om tilskud til digitaliseringsprojekter inden for digital marketing, onlinesalg og digital omstilling i almindelighed.

full width image

Få penge og rådgivning at fremme digitale strategier for SMV’er

SMV:Digital er et EU-finansieret projekt, som årligt uddeler i alt 20 mio. kr., som skal hjælpe danske SMV’er med digital omstilling i forhold til e-handel. Du kan søge et tilskud på i alt 100.000, hvis din virksomhed ønsker at etablere større synlighed på nettet, for at øge onlinesalg.

1.dk er et full service webbureau

Foruden hjælp til ansøgningsprocessen, som øger chancen for, at din virksomhed opfylder kravene og får bevillingen, yder 1.dk professionel rådgivning til virksomheder, der har brug for digitale løsninger inden for onlinesalg, digital markedsføring, SEO og branding af nye produkter.

Privat rådgivning om digitale løsninger

1.dk er et lille team, men har stor erfaring med online branding af startups; særligt i kraft af CEO Martin Mollerups entrepenante og innovative løsninger på digital omstilling, e-handel og online markedsføringsstrategier. Vi rådgiver også om indkøb og implementering af digitale systemer.

Brands som Barberians Cph, Eric the Sailor, Pureleaf og Opskrifter.dk har fået succes gennem 1.dk’s holdbare markedsføringsstrategier. Holdet leverer løsninger, som er tilpasset dine behov, og som skaber resultater.

Skal vi skabe fremtidens projekt sammen?