fbpx

VIKINGBUS

Læn dig trygt tilbage, vi kører dig sikkert frem

Kunde

Vikingbus

Levering

Brand book, Google Ads, Facebook Ads, marketing strategi, content management, illustrationer, copywriting

full width image

Et af Danmarks førende brands inden for persontransport, men det kom dog ikke til udtryk online. Vi etablerede et samarbejde, for at øge VIKINGBUS branding på tværs af alle kanaler. Redesign af hjemmeside, en styrket marketingstrategi og produktion af content øgede virksomhedens salg, rekruttering samt position indenfor branchen.

I forhold til 3. kvartal 2022 har vi i 4. kvartal opnået:

Mere trafik

Flere ansøgninger til rekruttering

Mere salg

*3. kvartal: 18/4-18/8 4. kvartal: 19/8-19/12

Rekuteringskampagne genererede 1000+ jobansøgninger

I en tid med en stigende efterspørgsel, problemer med rekruttering og en generel mangel på chauffører i busbranchen, lancerede vi en kampagne som havde til formål at indhente ansøgninger til Vikingbus. Hertil skabte vi content i form af videoer og billeder til de sociale medier, med et øje på skarpt placeret allokering af budget, i forhold til, hvor der var størst efterspørgsel. Kampagnen performede suverænt, og VIKINGBUS har nu overskud af chauffører, hvor andre stadig har mangel.

Kommunikationsformer

For at henvende os til et spænd af forskellige potentielle målgrupper har vi udviklet forskellige typer assets med forskellig kommunikation.

Optimering af leadpris for rekruttering af chauffører fra marts til december, 2022

graph image

Fald I leadpris

full width image

Videomateriale

Videomaterialet som bliver produceret til VIKINGBUS viser et professionelt busselskab med stor personlig relation til deres gæster. Videoerne møder folk i øjenhøjde og repræsenterer derfor VIKINGBUS’ filosofi
– vi kører med mennesker.

 

Skal vi skabe fremtidens projekt sammen?

close icon