fbpx

OPSKRIFTER.DK

Rebranding af Opskrifter.dk online-univers

Kunde

Opskrifter.dk

Levering

Brand book, website, marketing strategi og content management, SEO, SEM.

full width image

Opskrifter.dk er et inspirerende madunivers med engagerende features som alle kan blive en del af og bidrage til. De vil gerne være et sted hvor passionerede madelskere og afslappede hverdagskokke mødes og bliver inspirerede. Vi har været så heldige at være med på opskrifter.dk’s rejse ved at redesigne maduniversets visuelle identitet, hjemmeside og marketing strategi.

Forløb af brugere i 2021 og 2022

graph image

Hjemmeside design

Opskrifter.dk’s marketing- og udviklingsteam team arbejder hårdt for, at nå det rigtige publikum og tilbyde den bedste brugeroplevelse. Brandet startede med en ide om at skabe et community som deler passionen for madlavning.
Det er på den baggrund, at vi har udviklet Opskrifters.dk’s hjemmeside – for at engagerer brugeren,. Før optimeringen engagerede og inspirerede hjemmesiden ikke forbrugeren til at interagere med de andre brugere.

Se hjemmeside

Efter

Før

before and after mockup image
Grafiske elementer

Når det kommer til de grafiske elementer, er der primært to som udskiller sig, hvoraf det første er baggrundsmønstret på hjemmesiden. Det andet element er ikonerne, som indikerer de forskellige madkategorier.

client image
client image
client image
Nutrition wheel

Et af de grafiske elementer på Opskrifter.dk er vores nutrition wheel. Dette hjul optræder som en guide til næringsindholdet i de forskellige opskrifter.
Dvs. du kan aflæse henholdsvis hvor meget fedt, kulhydrat og protein etc. der er i en opskrift, ud fra de ingredienser som opskriften indeholder.

 

Madplan

Opskrifter.dk har også en funktion som hedder madplan. Her kan du tilføje opskrifter du gerne vil lave til en plan for ugen, så du nemt kan overskue de forskellige retter. Derudover samles alle de fornødne ingredienser på en liste, som nest kan printes og medbringes når der skal handles ind til de forskellige retter.

 

Skrifttype

Opskrifter.dk’s primære font er Merriweather, Serif. Denne font er brugt til brødteksten. I og med det er en serif font, bidrager det til den visuelle identitet, ved at hjemmesiden fremstår mere vintage. Derudover understøtter det også skrifttypen brugt til logoet.
Den sekundære font er Poppins, San-serif. Denne font er kun brugt til til titler og knapper. Den er med til at skabe kontrast i forhold til fonten brugt til brødteksten.

Sociale Medier

Et inspirerende og appetitvækkende overflødighedshorn af madopskrifter, der lægger op til aktiv deltagelse, fx gennem Ugens tip og forskellige quizzer og blog-indlæg, der handler om sæsonens råvarer og begivenheder eller højtider. Desuden kategorier med inspiration til fest og mærkedage, sund mad og vegetariske og veganske retter. Et både sjovt, uhøjtideligt og legende univers med fokus på glæden ved god og velsmagende mad.

SoMe image
SoMe image SoMe image

Videomateriale

Indholdet i Opskrifter.dk’s videomateriale fokuserer på at inspirere madbegejstrede mennesker, til at lave mere mad, og viser hvordan de kan gøre det, med gode råd og tips til en simpel og nem vej rundt i køkkenet.

 

Skal vi skabe fremtidens projekt sammen?

close icon